כאב לאחר צחצוח לאחר השתלת עצם

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/02/2024 | 20:02 | מאת: חיים

שלום דוקטור נוימן היקר.בהמשך לשיחתנו לפני כשבועיים.מעדכן כי הורדתי תפרים שבוע שעבר לאחר עקירות 26 28.הרמות סינוס סגורות השתלת עצם ושתלים.החלמה קשה ואיטית לצערי.בביקורת נקישות על השתלים ללא כאבים ונאמר שהכל עוד רגיש ומחלים יפה.אני שם לב שעדיין אני מצחצח שיניים בעיקר באזור 28 יש כאב ואני לא מצליח לשים אצבע ולומר באופן מובהק מהיכן הכאב.האם זה הגיוני שלאחר חודש ישנה רגישות מאזור החניכיים/טיפול?אשמח לתגובתך.תודה מראש

באזור של ניתוח תתאפשר רגישות מתמשכת בחניכיים. זה טבעי תקפיד לצחצח בעדינות ועם מברשת רכה

28/02/2024 | 20:29 | מאת: חיים

תודה רבה דוקטור נוימן

רפואה שלמה

מנהל פורום רפואת שיניים