קיבוע בשיניים אחרי שיננית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/02/2024 | 00:10 | מאת: שירן

שלום ד"ר ! יש לי קיבוע ממתכת אחרי יישור שנעשה לפני 10 שנים. היום הייתי אצל שיננית ונוצרה הרבה אבנית בשיניים התחתונות. לאחר הניקוי, אני מרגישה את הברזל של הקיבוע יותר מהרגיל. ההרגשה היא בין החניכיים לקיבוע, במקומות שבהם יש טיפה רווחים. בעבר גם הייתה הרגשה כזו, אך הפעם נוצרה אבנית יותר מהרגיל. ישר לאחר הטיפול, הערתי לשיננית והיא טוענת שלא הורידה דבק אלא רק אבנית. יש מעט הרגשה מוזרה, לא רגילה ותחושה של לחץ. מה המלצתך לעשות?

להיכנס לרופא שיניים לביקורת. בכל מקרה הרי צריך כל חצי שנה ביקורת....

19/02/2024 | 10:15 | מאת: שירן

הייתי בביקורת, חודש הבא יש לי טיפול שורש. האם זה זמן ארוך לחכות?

לא

19/02/2024 | 17:38 | מאת: שירן

תודה על המענה המהיר ! לאיזה רופא עליי לפנות? האם גם אונדודונט יכול לבדוק את החיבור של הקיבוע?

אנדודונט יכול להסתכל

19/02/2024 | 20:35 | מאת: שירן

תודה רבה ד"ר !!

רפואה שלמה

מנהל פורום רפואת שיניים