שן ימין בלסת עליונה חותכת מרכזית מתנדנדת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/02/2024 | 01:27 | מאת: דביר

שלום רב ד"ר נוימן חיים. תודה על הפורום והאפשרות לפניה. - אני בן 57 ומצב השניים שלי לא טוב. בזמן הקרוב השן ימין בלסת עליונה חותכת מרכזית אני חושב שן מס' 11 יוצאת ונופלת -אין אחיזה . (המלכה רבה הזמן קצר יש חתונה וחגים בקרוב) - ד"ר ברשותך -מבקש לשאול : 1. מה המלצתך המיידית ? 2. מה האפשרויות שיש עבורי לשיקום ? 3.מה האפשרויות בהליך זמני/ וקבוע ? - תודה רבה על התייחסותך בכבוד רב

כפיתרון מיידי ויחסית לא יקר אפשר לבצע תותבת זמנית שנקראת פליפר ( קטן או יותר גדול בהתאם למצב הפה והשיניים). בשלב השני, לאחר כמה חודשי החלמה אני משער שהרופא ישקול ביצוע שתל במקום.

מנהל פורום רפואת שיניים