איך בודקים דחיסת מזון

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/02/2024 | 23:55 | מאת: דן

שלום ד"ר. בדומה לשאלה שמתחתי, גם אצלי יש פחות או יותר אותו דבר. אני לא יודע מה סוג הכתר והמבנה, וזה נמצא על שתל במקום שן טוחנת. במקרה שלי נתקע אוכל בחלק הפנימי של השן (קרוב ללשון). גם במקרה הזה צריך להוסיף חרסינה? דבר נוסף - איך רופא השיניים צריך לבדוק האם יש דחיסת מזון? הוא מעביר בעצמו חוט דנטלי ורואה אם יוצא משהו, או שניתן לראות בצילום?

18/02/2024 | 00:04 | מאת: דן

דבר נוסף איך אפשר להוציא את האוכל שנתקע אם אני לא בבית? לא תמיד זה נוח עם חוט דנטלי יש המון סוגים של קיסמים עם ראש כמו של מברשת, גדלים שונים וצורות שונות ואני מפחד לפצוע את עצמי. איך אפשר לדעת מה יתאים? אני לא רוצה סתם לקנות חבילות שלהם תודה על העזרה, דני

בדרך כלל הבדיקה מתבצעת על ידי מעבר חוט דנטלי. הוא אמור לא לעבור בקלות ושומעים/ מרגישים כמו "קליק" כשהוא עובר. הקיסם שאני אוהב בנוי מפלסטיק ועלין יש כמו ספירלה של זיפים כחולים. זה קיסם מבריש כי הוא כמו מברשת מסלק כל מה שנכנס בין השיניים

מנהל פורום רפואת שיניים