רגישות בשן עם כתר וטיפול שורש לאחר סתימה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/02/2024 | 01:14 | מאת: א

שן קדמית עברה טיפול שורש בהיותי בת 14 וכוסתה בכתר לפני כשבוע חשתי רגישות באזור והרופא מצא חור מתחת לכתר וביצע סתימה לבנה. יש עדיין רגישות בזמן נקישה על השן האם להמתין או לפנות למרפאה?

האם בוצע צילום כדי לוודא שטיפול השורש תקין ?

14/02/2024 | 08:53 | מאת: א

השן עם טיפול שורש ומכוסה בכתר כבר שנים. צילום בוצע לפני כחצי שנה או יותר , בגלל נסיגת חניכיים היה שם חור רגיל ובוצעה סתימה , לפני הסתימה היתה רגישות עכשיו קצת פחות . יש קצת דלקת חניכיים ותסמונת הפה השורף . אם נוקשים בקצה של השן מלמטה יש רגישות בצד אין

יתכן שהרגישות נובעת מעצם ההתעסקות בשן. תמתיני עוד כמה ימים

מנהל פורום רפואת שיניים