מודאגת מאוד לאחר עקירות שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/02/2024 | 16:15 | מאת: אושרית

שלום רב.אני בת 45 ולפני מספר ימים עברתי עקירת 3 שיניים בלסת עליונה.העקירות לפחות לפי הרגשתי היו קשות בעיקר שן 17.אני שמה לב שהלחי הימנית יותר שקועה באופן די משמעותי מהשמאלית.התקשרתי לרופאה וזו טענה שזה הגיוני ולאחר שאשלים את השיניים החסרות המצב יחזור לקדמותו.אני מוטרדת מאוד זה ממש שינה את פניי.איני רוצה להאשים את הרופאה אך לא זכור לי מסביבתי מקרים של עקירות ופגיעה במיתאר הפנים.אנא האר לי בנושא מיואשת מאוד.תודה דוקטור

מה שקרה זה נורמלי, וגם ההסבר של הרופאה נכון. המצב יחזור לקדמותו לכשישקמו את הפה.את יכולה בינתיים להרכיב תותבת וזה יחזיר את הלחי למקומה

12/02/2024 | 22:37 | מאת: אושרית

תודה רבה לך.הרגעת אותי מאוד. מקווה שבאמת יהיה כך.אעדכן אותך.לילה טוב.

מנהל פורום רפואת שיניים