עזרה כאבים באזור הפנים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/02/2024 | 17:45 | מאת: אריאל

היה לי דלקת חניכיים מסביב לשן בינה שעברה אחרי אנטיביוטיקה.. יש לי כאב מתמשך ש הבלוטה מתחץ לאוזן כאב קל לחץ באוזן הכם יש קשר? הייתי אצל רופא שיניים שאמר שהשן בסדר. האם לבקש צילום או משהו? אשמח לעזרה

11/02/2024 | 17:46 | מאת: אריאל

כאבים בבלוטה מתחת לאוזן באוזן ובלסת.

כדבר ראשון הייתי נבדק אצל רופא אף אוזן וגרון, כי כשיש דלקת חניכיים סביב שן הבינה (פריקורוניטיס) סביר יותר שהכאב יהיה בבלוטה בתחתית הלסת. אם האוזן בסדר כדאי לבצע צילום פנורמי ולהראות לרופא השיניים

11/02/2024 | 19:27 | מאת: אריאל

תודה על מענה מהיר. זה יכול לעבור לבד או שיש צורך להוציא את השן כדי שלא יכאב?

11/02/2024 | 19:31 | מאת: אריאל

הייתי אצל רופאת משפחנ שאמרה שאין שום דבר באוזן אך עדיין מרגישה לחץ קל.

11/02/2024 | 19:38 | מאת: אריאל

חשוב לי להדגיש שהשן לגמרי בחוץ

יכול להיות שיסתדר מעצמו.כדי לדעת אם לעקור את השן יש צורך לראות צילום פנורמי. באיזו עיר את גרה?

11/02/2024 | 20:04 | מאת: אריאל

עפולה

11/02/2024 | 20:05 | מאת: אריאל

האם יש משהו לעשות כדי להקל על הכאבים בבלוטה ליד הלסת? שטיפות מי פה או משהו? תודה רבה

ניתן לקחת אנטיביוטיקה עם מרשם רופא ושטיפות עם מי פה קורסודיל

11/02/2024 | 20:45 | מאת: אריאל

לקחתי 10 ימים שהיה כאב מסביב לשן היית ממליץ על משהו אחר ?אם כן איזה אנטיביוטיקה ולכמה ימים

אם מותר לך מוקסיפן אז מוקסיפן 500 מיליגרם שלוש פעמים ביום

מנהל פורום רפואת שיניים