הירדמות בשיניים ובשפתיים בתחתונות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/02/2024 | 13:20 | מאת: לואי

היי אני משהו כמו שבוע ימים מרגיש הירדמות בשפה התחתונה בסנטר ובשיניים התחתונות עשיתי בדיקת כללית אצל רופא שיניים ללא טיפול והוא אמר לי שיש לי דלקת חניכיים ונסיגה , נגשתי לרופא משפחה והוא שלח אותי לעשות צילום CT ראש ובנוסף אני סובל כמה זמן מדלקת בסינוסים, רציתי לדעת מה מקור הבעיה , כי את האמת זה קצת מלחיץ כל הקטע של הצילום סיטי ראש . אני עובד עצות בבקשה אשמח למענה .

הירדמות של כל הלסת התחתונה דו צדדית היא די נדירה, לא קשורה לנסיגת חניכיים ולדלקת חניכיים ולא לסינוסים. יש להתיעץ עם נוירולוג

11/02/2024 | 14:23 | מאת: לואי

אוקיי תודה רבה , ועוד שאלה קטנה אין לזה קשר גם לשיני בינה כלואות ?

סביר להניח שאין קשר

מנהל פורום רפואת שיניים