מרווח קטן בגשר כתקים משן 35-37

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/02/2024 | 00:43 | מאת: אריאלה זילברמן

האם אפשרי לסגור לגמרי רווח בין גשר הכתרים שבכלל לא יהיה רווח בין השיניים/חניכיים? מציינת שחזר למעבדה ולפי דברי הרופא סגר את נקודות המגע. אבל אני לא ראיתי שום שיפור ומנקה בקיסם. אם זה יחזור למעבדה בשנית זה עלול להרוס את הגשר או החרסינה? איך זה נעשה עם תוספת חרסינה בתנור? אשמח לתגובה

בעיקרון נקודות המגע בין הגשר לשיניים הסמוכות אמורות להיות סגורות. המגע עם החניכיים אמור להיות קל כדי שמצד אחד לא יגרמו פצעי לחץ ומצד שני לא יהיה מעבר אוויר והאותיות לא "ישרקו". ניתן להוסיף חרסינה ולאפות בתנור

מנהל פורום רפואת שיניים