השפעות של דחיקת לשון בשיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/02/2024 | 14:50 | מאת: אסף

שלום רב דר אני מתמודד כרגע עם רגישות כרונית בשיניים העליונות שבוצעו בהם סתימות בעזור צוואר השן אני מרגיש רגישות יתר לשחזורים,צריבה קלה שגורמת לי לדחוף את הלשון לכיוון השיניים, הבנתי שזה רע מאוד ויכול לגרום נזק. השאלה שלי היא איך מתמודדים? עם זה צריך סד לילה או שיחזורים יותר אסטטים

למה הכוונה שלך במונח רגישות כרונית? רגישות למה?

09/02/2024 | 17:06 | מאת: אסף

הכוונה שאני מרגיש תחושה של טמפ לקור, זרם חשמלי באיזורים שעשו לי סתימות לבנות ובתגובה הלשון שלי מתנגש עם השיחזורים.

לעיתים יש רגישות גבוהה לקור בתקופה שאחרי ביצוע הסתימות. דווקא סתימות לבנות בדרך כלל לא מעבירות טמפרטורה. נסה לצחצוח בעדינות עם משחת שיניים קולגייט פרו רליף, או עם משחת שיניים רפיד רליף

09/02/2024 | 19:07 | מאת: אסף

תודה רבה דר דרך אגב יש לי את זה מעל חצי שנה ושזה בה והולך. אני מצחצח עם מברשת חשמלית, האם אופן הצחצוח עלול לגרום לרגישות?

נסה לעבור למברשת ידנית רכה במיוחד

מנהל פורום רפואת שיניים