מרווח קטן בגשר כתרים בין השיניים 35=37

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/02/2024 | 06:36 | מאת: אריאלה זילברמן

בוצע גשר 3 כתרים בשיניים טוחנות למטה בצד שמאל משן 35÷37 , כשנשאר מרווח דטן שהפריע לי, פניתי לגופא, לקח מידות ולדבריו שלח למעבדה, כשהדביק חזרה את הגשר אמר לי הכל בסדר, סגר ושוב יש מרווח קטן בין השן האחרונה לגדולה כאשר החשש שלי שלא יתפתח בהמשך עששת, אני צילמתי תמונה כשאני רןאה שיש מרווח קטן, האם זה קשור לצורת הכתרים שנעשה שגם כך זה גדול ומגושם? יש מניעה שישלח שוב למעבדה להוסיף חרסינה מבלי שייהרס הגשר או הכתרים? הגשר עצמו צמוד לחניכיים אבל בין הכתרים שנעשו יש כמו חור קטן/ מרווח שלא מוצא חן בעיני והוא אומר לי החיים יפים תיהני מהחיים, כאילו מה אני מתעסקת בשטויות ונותן לי הרגשה שאני לא בסדר,, אשמח לתגובה

היות ואני לא רואה לא את עמדת השיניים ולא את צורת הגשר אז קשה לחוות דיעה. אם לא מודבק קבוע אז ניתן להוריד ולשלוח למעבדה. בעיקרון זה אמור למצוא חן בעינייך ואם לא אז שיתקן או שיסביר למה זה עשוי ככה ולא אחרת....

מנהל פורום רפואת שיניים