שאלה על שיננית......

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

07/02/2024 | 17:46 | מאת: עדן

שלום דוקטור, הייתי אצל שיננית ויש לי שתי שאלות: 1.היא ניקתה לי בלאק ליין ונתנה לי מראה להסתכל על התוצאה שהיא סיימה ובדיוק ניקתה תכיור הקטן שיורקים בו והרימה תכלים וכו אז אמרתי לה שנשאר לי כתם והיא הוציאה תכלי מתכת מהשקית התכלת וגירדה לי תכתם בזמן שהיא עדיין הייתה עם הכפפות המשומשות,השאלה היא אם זה לא עלול להעביר נגיפים?שהיא לא החליפה כפפות,שהערתי לה על זה אחר כך היא אמרה שהיא לא עשתה משהו מסוכן.. 2.גם אצלה וגם בפעם הקודמת שהייתי אני מרגישה שהם מגרדות לי את החריצים של השן בצורה אגרסיבית מדי ונשאר לי שריטות בשיניים וכביכול גם אוכל נתפס לי בין השיניים יותר והם כבר לא ״חלקות״ האם זה הגיוני? משווה שהוסבר טוב השאלות שלי תודה

ברור שאחרי שנגעו עם הכפפות ברקיקיה אסור להיכנס שוב לפה עם אותן כפפות. אם נראה לך שאחרי הניקוי השיניים לא חלקות יתכן וכדאי לנסות שיננית אחרת.

07/02/2024 | 20:07 | מאת: עדן

היא לא ממש נכנסה זה היה שן קדמית היא לא נגעה בכל הפה אבל עדיין אני חוששת

מנהל פורום רפואת שיניים