סוגי דבקים???????????

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/02/2024 | 13:39 | מאת: מיכל

היי איזה סוגי דבקים יש? האם יש יותר חלש יותר חזק ודבק נוסף שנקרא קבוע? כאשר שמו לאמא שלי דבק מסויים והגשר לא נדבק ואמרו שישימו לה דבק חזק יותר מה בעצם שמו? כי הדבק הזה לא יוצא כעת כשרוצים להוריד את הגשר ולהמשיך בטיפול.אמא שלי עם גשר זמני באמצע תהליך של שתלים . שמו לה את הדבק על שיניים טבעיות.

יש סוגים שונים של דבק. הרופא בודאי רשם עם מה הוא הדביק. אם זה לא יורד אז מנסרים את הגשר הזמני ואז הןא יורד ואחר כך מתקנים את הגשר שהורידו או עושים חדש

מנהל פורום רפואת שיניים