צבע צהוב זרחני בליחה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/02/2024 | 10:33 | מאת: שאול

שלום דר יקר. לפני כשבוע עברתי ניתוח מקיף שכלל הרמות סינוס שתלים והשתלות עצם כולל ניקוי עמוק.הטיפול נעשה בסדציה עמוקה.חייב לציין שלא זוכר כלום ולא הרגשתי כלום ממש כמו הרדמה מלאה.ההחלמה לא קלה אך ניכרת התקדמות.3 שאלות ברשותך.אתמול התעוררתי מכאבים ולאחר שעה כאילו לא היו.שנית שמתי לב שהליחה בצבע צהוב זרחני חייב לציין שאני לא מקנח את האף לפי ההוראות.האם זה יכול להיות מחומרי ההרדמה או תחליפי עצם או משהו מדאיג אחר?ואחרונה האם אפשר אחרי שבוע להפסיק עם שטיפות מי המלח ולהסתפק בצחצוח ומי פה?אשמח לתגובתך.המשך יום מבורך.

חומר צהוב יכול להיות מוגלה שדולפת מהסינוס לחלל הפה וזה דורש בדיקה.ניתן להפסיק לשאוף עם צי מלח ולעבור לצחצוח רגיל בעדינות רפואה שלמה

06/02/2024 | 17:57 | מאת: שאול

ראשית כל תודה על המענה המהיר. בשבוע האחרון בלית ברירה אכלתי רק חביתות במבה וביצים מקושקשות יכול להיות משם הצבע הצהוב??

יכול להיות.אם זה הפרשה חד פעמית אני פחות מודאג. אם זה חוזר על עצמו אז מומלצת ביקורת

06/02/2024 | 20:04 | מאת: שאול

אני רואה שזה כבר לא קיים.ברוך השם.תודה לך על הסבלנות ועל העזרה.

רפואה שלמה

מנהל פורום רפואת שיניים