רגישות חזקה לקור לאחר שיננית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/02/2024 | 13:21 | מאת: ליאור

שלום דוקטור נוימן. בן 44 רגיל לבצע בממוצע שיננית כל 4 חודשים.הפעם הזנחתי וביצעתי רק שלשום לאחר שנה וחצי.הייתה הצטברות לא מועטה של אבן שהוסרה.היום לפתע הופיעה לי רגישות חזקה לקור בשן 26.אפילו לאחר הטיפול לא הרגשתי כלום.האם זה דבר שכיח וצריך להמתין או לעשות משהו או שמא לפנות לרופא המטפל?

רגישות יכולה לנבוע או מחשיפת צוואר השן או מחור בשן. יתכן שלאחר הורדת אבנית צוואר השן חשוף. האם בוצעה ביקורת כללית עם צילומי נשך? נסה לצחצח עם קולגייט פרו רליף, או סנסודיין ראפיד רליף

02/02/2024 | 13:39 | מאת: ליאור

לגבי הצילום אכן כן יש צילום עדכני והכל נראה תקין.לגבי חשיפת צוואר השן האם צריך לעשות משהו או שהזמן הוא התרופה?

לקוות שעם הזמן הכל יסתדר

מנהל פורום רפואת שיניים