שתלים הרמת סינוס והשתלת עצם

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/02/2024 | 23:35 | מאת: איציק

שלום וברכה.שלשום עברתי ניתוח בסדציה לעקירת שיני 16 ו 18 כולל הרמות סינוס סגורות השתלת עצם ושתלים ב16 ו17 שנעקרה לפני 8 חודשים.הטיפול עבר מצויין אני יומיים אחרי ללא נפיחות ללא כאבים מיוחדים והריפוי נראה בקצב טוב.יש רק דבר אחד שנראה מוזר אבל אולי תקין.שתל 16 נראה יושב ישר אך 17 טיפה נוטה ולא באותו קו.האם השתלים חייבים להיות סימטריים או שמא זה קשור למבנה הלסת או לסיבות אחרות.אשמח להארה בנושא.תודה מראש.

את השתלים מכניסים בהתאם למבנה העצם בלסת. במצב אידאלי היינו רוצים שיהיו מקבילים אך לא תמיד זה מתאפשר השיקום יודע להתגבר גם על מצב בו הם לא מקבילים

02/02/2024 | 07:17 | מאת: איציק

בוקר טוב ותודה על התשובה המהירה והמספקת. ברשותך לסיכום, רציתי לשאול מה הזמן המקסימלי לכאבים כללים באזור ונפיחות ברקמות החניכיים ולהחלמתן בהתאם לטיפול המקיף שעברתי ?.שוב תודה מראש.

בדרך כלל הכל חולף תוך כשבוע. לכאבים ניתן להשתמש בכדורי combodex, אלא אם הרופא רשם תרופה אחרת

מנהל פורום רפואת שיניים