ףגשר כתרים בהדבקה זמנית נרגיש חיספוס ולא נוח

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/02/2024 | 06:28 | מאת: אריאלה זילברמן

כשאמרתי לרופא שיוציא ויסדר או ישלח למעבדה אמר זה לא בגד או חולצה שזה מודבק, גם כשאמרתי לו שזה מודבק בדבק, האם הוא עצמו יוגל לסדר את זה כשזה עלי? או חייב להוציא להחזיר למעבדה ומה הסיבה שאמר לי כך כי פניתי למעבדה מבחינתם אין בעיה לסדר וגם נאמר לי שהרופא גם יכול לסדר עם גומיות לא הבנתי מה הקשר גומיות? שהרי גומיות זה רק בין השיניים או שיש לו סיבה משלו למה הוא מתעקש לא להוציא ואומר לי תתרגלי, אשמח לתגובה

את החיספוס ניתן לנסות לסדר על ידי החלקה עם מקדח בצורת גלגל גומי . או לשלוח למעבדה להחלקה. לחיספוס קשה להתרגל. זה מפריע. הרופא צריך לסדר את זה

01/02/2024 | 06:38 | מאת: אריאלה

לא ראיתי את התגובה,

01/02/2024 | 06:39 | מאת: אריאלה

תודה רבה על התגובה המהירה

01/02/2024 | 06:45 | מאת: אריאלה

ועוד שאלה אחרונה האם הוא אמור לסדר את זה כשזה בתוך הפה או להסיר את זה ולסדר מחוץ לפה? אני לא מבינה למה אמר לי זה לא בגד או חולצה שמסירים ואי אפשר שהרי זה מודבק זמני

אם זה מודבק זמנית אז בדרך כלל ניתן להסיר. ניתן להחליק או בתוך הפה או מחוץ לפה

מנהל פורום רפואת שיניים