כאב לא ברור מהשן או מהסינוס?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

31/01/2024 | 14:16 | מאת: שירן

שלום, מיואשת. כאבים בשיניים לסת עליונה בשיניים טוחנות.בצד שמאל יש צורך בחידוש טיפול שורש.מיום שבת, כאבים גם בצד ימין. בוצע צילום סטטוס החודש דצמבר. הכל תקין. גם היום בוצע צילום בצד ימין, 3 רופאים שוללים טיפול. עדיין כואב. אני אחרי סינוסיטיס לפני כחודש. מה זה יכול להיות? הכאבים הם לא פועמים, הם פשוט שם אוכלת רגיל. אשמח לעזרה לדעת מה לעשות וממה נובע הכאב

יתכן שעדיין יש גודש בסינוס. תתיעצי עם רופא המשפחה לגבי לקיחת nussidex להפחתת הגודש בסינוס

31/01/2024 | 14:37 | מאת: שירן

לוקחת תרסיסים לאף להורדת הגודש, עדיין לא עובר. האם הכאבים מהסינוס משפיעים כל כך על השיניים? כי הכאב חזק. איך ניתן להבחין?

תרסיס לאף לא מהווה תחליף לנוסידקס. כשיש דלקת או גודש בסינוס יתכנו כאבים עזים. האם נבדקת על ידי רופא אף אוזן וגרון ?

31/01/2024 | 15:26 | מאת: שירן

נבדקתי. הדלקת בסינוס עברה לאחר אנטיביוטיקה וההמשך טיפול היה בתרסיס על מנת להוציא את הנוזלים שנותרו. לטענתו, תסמינים יכולים להישאר עד שיעלמו הנוזלים.

מנהל פורום רפואת שיניים