תחושה של עצם בחיך עליון ליד שן שנעקרה לפני כ4 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

31/01/2024 | 13:44 | מאת: חניגה

שלום רב אני כ 4 חודשים אחרי עקירות לקראת שתלים. במקום של העקירה, לא במקום השן עצמה, אבל ליד, בחיך העליון בצד לכיוון הלחי, יש בליטה קשה (כמו עצם קטנה) ,ואני מודאגת אני חא יודעת מה זה. מה זה יכול להיות? יכול להיות שזה היה עוד קודם ולא הרגשתי כי היתה שם שן ליד. אבל עכשיו זה בולט. מרגישים את זה ממש עם הלשון וזה גם נראה לעין. אשמח לדעת מה זה יכול להיות

בהחלט יכול להיות שזה היה עוד קודם אבל כל עוד היתה שם שן לא הרגשת בזה

31/01/2024 | 14:34 | מאת: חניגה

מה הסיכוי שמדובר בגידול חלילה?

סיכוי אפסי

מנהל פורום רפואת שיניים