עקירה שן בינה כלואה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

31/01/2024 | 12:12 | מאת: עקירה שן בינה כלואה

שלום דר יש אצלי שן בינה כלואה שהשבוע גורמת לי כביכול לתחושת חריפה, כאב ניסבל ואינו חד, דבר הזה מטריד אותי ופוגע באיכות החיים שלי, הבנתי שמשונה מעקירה שן בינה רגילה עקירה של שן בינה כלואה זה פרוצדורה רצינית, אני כבר מעל שנה ידוע לי על קיומה של השן הזאת, ורופאים הזהירו אותי להתעסק איתה. אבל השבוע החלה החמרה.

אז מה השאלה??

31/01/2024 | 12:33 | מאת: עיקרה שן בינה כלואה

לעקור אותה? ומה לעשות במצב שרופא שיניים מתנגד לזה לסבול עד שיהיה סיבה יותר מוצדקת לעקור את השן?

שן בינה שמתחילה לעשות בעיות רצוי לעקור מוקדם ככל שאפשר

מנהל פורום רפואת שיניים