כתר על שתל מתחכך עם השן מתחת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/01/2024 | 21:27 | מאת: מורן

שלום ד"ר הכתר הקבוע בשן הקדמית שעשיתי לפני כמה ימים מתחכך עם השן למטה מתחתיה בזמן האכילה. הרופאה השחיזה את השן למטה ועדיין יש חיכוך. האם נכון יותר שתשחיז את הכתר? לא רוצה שתפגע בשן למטה עם ההשחזות שהיא עושה לה. אשמח לעצתך. תודה

ברור שעדיף מהכתר

31/01/2024 | 09:27 | מאת: מורן

תודה רבה ד"ר האם אפשר להשחיז את הכתר כשהוא בפה או שיש צורך להוריד אותו ולסדר? כי פעמיים כבר שהרופא השחיז את השן למטה ולא עזר,עדיין יש חיכוך עם השן למטה בזמן לעיסה

אפשר להשחיז את הכתר בפה עם מקדח יהלום. בשום אופן לא לגעת בשן התחתונה

מנהל פורום רפואת שיניים