השתלת עצם לפני השתלת שן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/01/2024 | 16:51 | מאת: סטאס

שלום רופא השיניים שלי הוסיף לי מחיר של השתלת עצם לתוכנית הטיפולית המקורים בטענה שהוא לא היה בטוח אם צריך היה לעשות השתלת עצם משהו שהוא הזכיר רק לקראת סוף הטיפול בשיניים, האם רופא שיניים באמת לא ידע אם יש צורך בהשתלת עצם לפי הצילומים בהתחלה וזה נודע לו רק ברגע כשהיה צריך לטפל בשן הזאת ולעשות לה השתלת עצם?

האם בוצע לך CT? לעיתים קרובות רק על סמך צילום קשה להעריך מה מצב העצם

03/02/2024 | 19:47 | מאת: סטאס

לא בוצע ct באזור הזה רק צילום פנורומי ?

בדכ רצוי לבצע ct . זה נותן תמונה מדוייקת יותר של המצב

03/02/2024 | 23:26 | מאת: סטאס

העניין שהטיפול כבר נעשה, אבל המחיר של השתלת עצם לא נכלל בתוכנית והוא הוסיף אותו אחרי שסגרתי תשלום, אז אם לא בוצע צילום ct על סמך מה הרופא שיניים קבע שצריך השתלת עצם והוסיף את המחיר לקראת סוף התשלום אם הוא לא ידע בהתחלה שיש צורך בהשתלת עצם?

תבקש ממנו תשובה

מנהל פורום רפואת שיניים