הבהרת חניכיים בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

29/01/2024 | 23:11 | מאת: יפעת

שלום ד"ר.אני בת 42 מעשנת וסובלת עקב כך מחניכיים שחורים. יש טיפול לייזר בשוק שנועד להבהיר חניכיים,אך לא מכירים בו כלל במרפאות שיניים של הקופה ונאמר לי על ידי 2 רופאים שאין טיפול כזה. וזה הדליק אצלי נורת אזהרה שאולי הטיפול לא בטוח...מצד שני חלים המון פרסומים על ידי מרפאות שיניים פרטיות לטיפול זה בגוגל.האם תוכל לשפוך קצת אור בנושא? הייתי רוצה לטפל בבעיה מאוד.תודה מראש(:

צבע החניכיים הטבעי נקבע הרבה פעמים על ידי המוצא האתני. אצל חלק מעדות המזרח החניכיים כהים יותר באופן טבעי ולפעמים ממש שחורות ( melanosis gingiva) אני לא מכיר טיפולי לייזר שמבהירים את החניכיים

מנהל פורום רפואת שיניים