רווח קטן הץבין החניכיים לשן אחרי שתלים-שואלת בשביל חברה שעשתה השתלה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

29/01/2024 | 15:17 | מאת: אריאלה זילברמן

רווח קטן מציק בין השן לחניכיים אחרי השתלה, כשהיא אוכלת זה נתקע לה שם, בבדיקה אצל הרופא עשה צילום סיטי נאמר שהכל בסדר, לא מוצא שום דבר ואמר לה שתנקה בסילונית עם קיסם? זה הגיוני? אני שואלת בשביל חברה אם זה תקין, אשמח לתגובה

השאלה הראשונה היא האם יש נקודות מגע מספיק הדוקות עם השיניים הסמוכות. האם חוט דנטלי עובר ללא התנגדות או ששומעים או מרגישים ב"קליק" כשהוא עובר

29/01/2024 | 15:41 | מאת: אריאלה זילברמן

היא אומרת כשעובר קיסם או שימוש בקיסם זה מפריע לה וגם יש שם במקום רגישות ואמר לה לשטוף בסילונית

המבחן הוא עם חוט ולא עם קיסם

מנהל פורום רפואת שיניים