אי נוחות קלה בלעיסה עם כתר קבוע על שתל

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/01/2024 | 22:54 | מאת: אביה

שלום ד"ר אתמול הבריגו והדביקן כתר קבוע על שתל לאחר ששבעה חודשים הייתי עם כתר זמני מודבק שהיה לי ממש נוח איתו, עם הכתר הקבוע בסגירת הפה נוח וגם באופן כללי אבל כשאוכלת יש קצת אי נוחות (אגב,היא במקום שן חלבית שעקרו לי והיא קצת גדולה יותר ממנה) האי נוחות זה בלעיסה מרגישה לעיתים הרגשה שכאילו לועסת גרגיר שומשום. מה זה יכול להיות?האם זה יכול לחלוף תוך כמה ימים? אשמח ממש לעזרה תודה רבה!

יש לבדוק את האיזון גם בזמן סגירה רגילה וגם בזמן לעיסה בצד . כנראה שאין איזון בתנועה צדדית

מנהל פורום רפואת שיניים