טיפול שורש שנמשך הרבה מאוד זמן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

25/01/2024 | 17:25 | מאת: ניר

היי רציתי לדעת מה אפשר לעשות בנושא שלי כי זה ממש לוקח ממני כוחות נפשיים וגם זמן אדיר אני כבר 4 חודש נמצא אצל הרופא שיניים שלי עקב טיפול שורש הכל נעשה כמו שצריך הכתר הוזמן אבל הרופא שם לב לבעיה פתאום בסוף הטיפול שצריך לשים את הכתר הקבוע הוא אומר שהכתר לא יושב טוב ויכול להיווצר חורים בגלל שזה קרוב לשן בינה ושצריך לעקור אותה אני לא יודע מה לעשות כי אני לא רוצה כרגע לעקור את השן בינה וזה גם לא מפריע לי ואני גם לא יודע למה הוא לא אמר לי את זה על ההתחלה ואז הייתי בוחר את הטיפול הנכון עבורי הוא אומר לי את זה עכשיו אחרי שהכתר כבר יושב שם יותר מחודש אני כבר לא יודע מה לעשות מה דעתך אפשר לעשות בנושא?כרגע הוא שלח אותי לצילום פנורמי אבל אני כבר לא מאמין למילה שלו וכבר לא יודע עם להמשיך אצלו או לעזוב לרופא אחר מה דעתך?יש מקרים כאלו?

קצת קשה לי להבין שהכתר לא יושב טוב בגלל שן הבינה . היא הרי היתה שם כל הזמן. אך בהעדר צילום ובדיקה קשה לאבחן וליעץ. הצילום הפנורמי נועד לתת אינפורמציה לפני העקירה.

26/01/2024 | 02:50 | מאת: ניר

לצערי הוא הודה שטעה שלא שלח אותי לצילום פנורמי ורק עכשיו הוא נזכר כי שהגיע הכתר הוא רואה שזה יכול לגרום לבעיות אז נגיד וזה באמת נכון איך אפשר להימנע מעקירת שן בינה

אם תוכל להעלות לכאן צילום אולי אפשר יהיה להבין איך בדיוק שן הבינה מפריעה להרכבת הכתר

28/01/2024 | 13:54 | מאת: ניר

הוא עכשיו ביקש צילום פנורמי הצילום רגיל שעושים לא מספיק מצחיק שהוא מבקש את זה רק עכשיו

לקראת עקיקת שן בינה המינימום שנדרש זה צילום פנורמי.בשן בינה תחתונ לפעמים נדרש גם CT

28/01/2024 | 14:04 | מאת: ניר

הוא ביקש צילום פנורמי בשביל הכתר לראות עם אפשר להכניס אותו ושאין הפרעה עם השן בינה זה הגיוני?

בשביל זה מספיק צילום פריאפיקלי

מנהל פורום רפואת שיניים