בחירת כתר אחרי טיפול

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

25/01/2024 | 15:45 | מאת: רפאל לוי

שלום בן 41 אחרי טיפול שורש מבנה וכתר זמני אני צריך לבחור כתר ואני מבין שיש סוגים שונים השן היא אחורית למעלה הרופא שלי הציע חרסינה מאוחה למתכת או זירקוניה. ואני שואל האם ישנם כתרים אחרים ללא מתכת ? תודה

כיום הבחירה היא בין זירקוניה( שהיא ללא מתכת) לבין חרסחנה מאוחה על מתכת. לדעתי עדיף חרסינה מאוחה על מתכת

25/01/2024 | 17:29 | מאת: רפאל לוי

תודה לך על המענה הזריז הסיפור הוא שאני רוצה להימנע ממתכות בפה. מהשלכות בריאותיות כמו כספית וכו אז האם אוכל לבחור מתכת שלא מזיקה והאם זה נגיש לרופאים? תודה שוב

ראשית בכתר על מתכת אין כספית. ניתן לבצע כתר על מתכת חצי אצילה או על אצילה. ואם ממש לא הא לך על מתכת אז תעשה זירקוניה

מנהל פורום רפואת שיניים