גשר כתרים בטוחנות למטה חותך בבשר בחניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/01/2024 | 18:39 | מאת: אריאלה זילברמן

גשר כתרים, על פניו מרגיש לי נוח, למעשה הוא עם בדבק זמני כי הרופא אמר שאלך עם זה שאתרגל ואחרי חודשיים יחזור אליו וידביק בדבק קבוע, שמתי לב מידי פעם אם אני אוכלת בצד הגשר, זה קצת חותך את הבשר ליד ואפילו נוצר לי פצע כאילו חותך .. במקום מה הסיבה לכך?

הצורה של הכתרים ואיזון המנשך כנראה לא בסדר. דורש בדיקה ואיזון

24/01/2024 | 19:25 | מאת: אריאלה זילברמן

לא הבנתי לגבי זה שאמרת שהצורה של הכתרים והמנשך לא בסדר, צריך לעשות הכל מחדש או רק איזון וזה יסתדר?

מבלי לבדוק את הפה אני לא יודע מה לא תקין ומה הפיתרון. במצב נכון אנחנו לא נושכים את הלחי

מנהל פורום רפואת שיניים