חבלה בפה אצל תינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/01/2024 | 00:56 | מאת: נועה

הבן שנה שלי החליק ונחבל בפה ממגירה שהייתה פתוחה. אין לו עדיין שיניים. אחרי המון דם ובכי ארוך הוא נרגע אבל מאז התעורר בלילה כבר כמה פעמים והיה מאוד לא רגוע...נתתי לו בנתיים אקמול. אני מוטרדת אם זה "רק" בגלל שכואב לו או שיש משהו מעבר שמצריך בדיקה (מחשש למשהו שיפגע בצמיחת השיניים). לדעתי החתך נמצא מתחת לשפה העליונה באזור המיתר. השפה העליונה מעט התנפחה במרכזה. מעבר לזה לא ראיתי פגיעה נוספת בחניכיים עצמם אבל מצד שני גם נורא כאב לו והוא לא שיתף פעולה אז היה קשה לראות...מחר אנסה לבדוק שוב. לאור תיאור הסיטואציה, האם לדעתך יש לגשת לבדיקת רופא? ואם כן עד כמה זה דחוף? תודה רבה

תסתכלי הבוקר.סבירצלהניח ששום דבר לא קרה. נורופן סירום ישפר לו את ההרגשה. מוזר שבגיל שנה עדיין אין לו זיניים

מנהל פורום רפואת שיניים