כאבים חזקים מתחת לכתר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/01/2024 | 14:32 | מאת: רינת

היי יש לי כאב כבר שבוע מתחת לכתר עם טיפול שורש שנעשה לפני חודשיים, פניתי לרופא וטוען כי לא רואה כלום בצילום אבל הביא לי אוגמניטין 875 למקרה שיש דלקת שלא רואים. כעבור חמישה ימים אין שום שיפור פניתי למומחה לטיפול שורש וגם הוא לא ראה נזק לשן בצילום ולדעתו הכאב נובע מנסיגת חניכיים סביב השן מאחר והחניכיים נפוחות והביא לי משחה אורקורט אי. האם לדעתך זה הגיוני שזה הגורם לכאב החזק מתחת לכתר אני כבר ממש מיואשת מהכאב ופוחדת שהמשחה לא תעזור מה עוד יכול לגרום לכאב?

כאב מתחת לשן לא יפתר עם אוראקורט אי. צריך לבדוק שיש נקודות מגע טובות עם השיניים על יד

מנהל פורום רפואת שיניים