תחושת אי נוחות בלחי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/01/2024 | 00:46 | מאת: …

מאז עקירת שן הבינה אני מרגיש מן אי נוחות נקודתית בלחי שמאל. ואז אני נושך את הלחי ויש לי שם פצע ואני כבר לא יודע אם אי הנוחות מהפצע או ממשהו אחר. יש לי שתי שאלות: 1. האם ייתכן שיש אי נוחות אחרי עקירת שן בינה? העקירת לא הייתה כיררוגית אלא רגילה. 2. האם פציעה חוזרת של הלחי הפנימי מעלה סיכון לסרטן פה כמו שקראתי? היה רשום שזה משמנ משהו במבנה שעלול להוביל לסרטן לגבי העקירה הייתה לי שאלה נוספת: השן באותו צד הייתה מאוד רקובה עד כדי כך שהרופא עקר אותה מהר ובלי בעיה. האם ייתכן שהריקבון של השן נכנס אל הרקמות או משהו כזה? האם יש סכנה בכך שהשן הייתה רקובה?

1 רצוי לנסות להתעלם מהמצב החדש בלסת וללכת הלאה עם החיים ולא לנסות כל הזמן לבדוק מה קורה שם 2 הסיכוי להתפתחות סרטן היא ממש אפסית 3 הריקבון לא חודר לרקמות ואין ממה לדאוג

מנהל פורום רפואת שיניים