כאב פנים בצד שמאל - מה מקורו?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/01/2024 | 21:41 | מאת: noga

שבוע טוב ד"ר נוימן! אני עם כאב פנים בצד שמאל, התחושה שהוא קשור בשן 26, זו שן שעברה לפני כ 4 שנים טיפול שורש אצל מומחית, וכבר אז היתה גבולית מאד. אבל בינתיים החזיקה יפה עם שיקום גם כן. בשבועיים האחרונים אני עם כאב משמעותי באיזור הפנים הזה, וחוששת שזה משן זו. בבדיקות "הביתיות" שאני עושה אין כאב בנגיסה או בקור /חום, רק כאב הפנים מרגיש שמתחיל באיזור הזה. האם יש סיכוי שהכאב הזה לא משן, אלא בנסיבות אחרות? או שכדאי לבצע בדיקה אצל רופא שיניים (אני כבר אחרי אינסוף טיפולי שיניים, וזה קצת מייאש אותי לחשוב שאצטרך אולי עקירה של שן נוספת..). אשאל באופן נוסף: אצל מי היית ממליץ להתחיל בירור , אצל רופא שיניים או אצל מומחה מתחום אחר? תודה רבה רבה!!

אני חושב שמתחילים אצל רופא שיניים כללי שיבדוק ויצלם מזוויות שונות. במידת הצורך ועל פי הממצאים הוא יוכל לשלוח אותך לחוות דעת נוספת אצל מומחה רלבנטי רפואה שלמה

מנהל פורום רפואת שיניים