חוות דעת לגבי בדיקת רופא פה ולסת.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/01/2024 | 23:47 | מאת: נועם

רופא במחלקת פה ולסת המליץ לי לקחת מיקס של אקמול ואבופון למשך 3 פעמים ביום למשך חודש וחצי, ולהשתמש באופן תדיר בכרית חימום. אמרתי לו שיש לי רגישות שלפעמים נסבלת ולפעמים מחמירה, ואני חושב שלקחת כמות מאסיבית של משככי כאבים זה דבר פסול כי בסוף אני יהיה מכור לזה ולא יהיה אפקטיבי, הוא אמר שהכול בסדר והמשכנו האלה. אשמח לחוות דעתך.

ממה אתה סובל?

19/01/2024 | 09:47 | מאת: נועם

לחץ בלסתות ורגישות כרונית

האם ניסית סד לילה?

19/01/2024 | 10:35 | מאת: שיניים מגורות

זה רופא צבאי, באתי עליו בשביל שיעשה לי סד לילה, ואז פתאום מנחה אותי לעשות את זה.

לדעתי הפיתרון הוא סד לילה, ולא תרופות ולא כרית חימום

מנהל פורום רפואת שיניים