כאבים מתחת לכתר חדש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/01/2024 | 17:30 | מאת: רינת

לפני חודשיים עברתי טיפול שורש ומבנה וכתר התחילו לי לפתע כאבים די חזקים מתחת לכתר מחר הרופא שטיפל בי נמצא ואלך לעזרה ראשונה אך מה יכולה להיות הסיבה שיש כאבים מתחת לכתר שנעשה רק לפני חודשיים

או כשל בטיפול השורש או סדק בשן

17/01/2024 | 19:30 | מאת: רינת

ומה הטיפול אם יש כשל בטיפול שורש או סדק בשן ?

כשל בטיפול שורש יוביל לחידוש טיפול שורש. במקרה של סדק אז אפשרי רק עקירה

18/01/2024 | 14:37 | מאת: רינת

היי, הייתי היום בעזרה ראשונה הרופא עשה צילום ואמר שלא רואה משהו בצילום אבל בגלל שיש לי כאבים נתן לי מרשם לאנטיביוטיקה והפנה אותי למומחה טיפולי שורש שיבדוק 1. האם יכול להיות מצב שיש דלקת בשן ולא רואים בצילום ? 2. הרופא אמר שלפי הצילום השן נראית בסדר האם נתקלת במצב כזה שיש כאבים חזקים ולא רואים בצילום משהו?

לכאב יש תמיד סיבה. מציאת הסיבה לעיתים קשה ונסתרת. האם נבדק גם שאין דחיסת מזון בין השיניים ?

18/01/2024 | 16:06 | מאת: רינת

הרופא רק העביר חוט בין השיניים ובדק חיצונית את השן

מנהל פורום רפואת שיניים