משחת שיניים לילדים וההבדל

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/01/2024 | 11:41 | מאת: בר

בוקר טוב ד"ר נןימן ברצוני להתייעץ איתך בבקשה מה ההבדל בין משחת שינים של ילדים לבין משחת שיניים למבוגרים רופא השיניים שלי ביקש ממני לעבור למשחת שיניים לילדים עקב רגישות בחניכיים מוגברת וכאבים מה דעתך ? תודה רבה

במשחת שיניים לילדים יש פחות פלואור. בן כמה הילד? תנסה ולדה או קולגייט ג'וניור

17/01/2024 | 17:47 | מאת: בר

לא מדובר בילד מדובר בי מבוגרת רופא שיניים ביקש שאצחצח במשחת שיניים לילדים עקב רגישות מוגברת בחניכיים וכאבים בשיניים יש בזה היגיון לדעתך ? תודה רבה

לא מבין את ההגיון וגם לא נחשפתי לדבר כזה בעבר

מנהל פורום רפואת שיניים