כאבים של ממש.. ובבדיקה הכל תקין...

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

15/01/2024 | 00:51 | מאת: יהלה

שלום ... בבקשה תשובתכם.. שלשום (לפני יומיים) החלו לי כאבים בצד שמאל - ביום שישי , שהתברר לי בשבת שזה מגיע מבסיס של שן - ( אחורית למעלה משמאל.. ) . היןם - יום ראשון- הלכתי לעזרה ראשונה עם רופא שאני מכירה.., בדק ועשה צילום ואמר שהכל תקין . גם לא דלקת . הבנתי ממנו ומהאסיסטנתית שלו שהכאב נובע מהחניכיים . והבנתי שחוט דנטלי ומי פה זה הטיפול . .. ושייתכן וזה סוג של דלקת חניכיים . האם אכן כאבים כאלה לא מצריכים מאומה מלבד חוט דנטלי ומי פה ?... אפילו טיפה נפוח לי בצד הכואב... האם שיננית תיפתור את העניין ? יש לי תור לשיננית לעוד יום וחצי..

בהעדר בדיקה וצילום כל הימור יכול להיות צודק. בינתיים נסי את מה שאמרו לך וספרי אחרי הביקור אצל השיננית מה היתה דעתה

15/01/2024 | 08:59 | מאת: יהלה

האם יכולים להיות כאלה כאבים ( פתאומיים..) מדלקת חניכיים ? הוא לא ראה דלקת בצילום עצמו ... . ואם כן אז הטיפול הוא רק חוט דנטלי ומי פה?...

יכול להיות שהיתה דחיסת מזון שלחצה על החניכיים וגרמה לכאב. אם זאת האבחנה אז מוציאים את המזון שנדחס עם חוט

מנהל פורום רפואת שיניים