כמה זמן ניתן להמתין מביצוע שתל ועד מבנה וכתר?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/01/2024 | 19:31 | מאת: גדי

שלום , כמה זמן ניתן להמתין מביצוע שתל ועד מבנה וכתר? האם יש פרק זמן כלשהו שאחריו ההמתנה יכולה להזיק? נניח - אחרי x זמן יכולה להיות תזוזת שיניים באיזור שתשפיע על המקום הפנוי למבנה וכתר. ארצה להוסיף כי ביצעתי כבר מדידות ויש מבנה וכתר מוכנים (מלפני כ3 שבועות), אבל מסיבות שונות אין באפשרותי להרכיב אותם בזמן הקרוב.

בדרך כלל אנחנו משתדלים להשלים את הטיפול בהקדם האפשרי .לא ניתן לנחש אם ותוך כמה זמן תתרחש תזוזת שיניים

14/01/2024 | 20:16 | מאת: גדי

קצת יותר מ5 חודשים בערך מאז ביצוע השתל, זה זמן הגיוני להרכבת מבנה וכתר? או מתחיל להיות מאוחר

לא ניתן לנחש

מנהל פורום רפואת שיניים