ניקוי שיננית וכאבים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

13/01/2024 | 23:37 | מאת: סלין

שבוע טוב דוקטור נוימן ברצוני להתייעץ איתך בבקשה האם תיתכן רגישות בחניכיים ובשיניים לאחר ניקוי שיננית ברקע לא בצעתי ניקוי כ3 שנים מסיבות רפואיות אחרות כחודש לפני הניקוי היו לי דלקות חוזרות ונשנות בחניכיים וכמו כן רגישות בשיניים וכאבים באופן כללי רופאת שיניים שהגעתי אליה לבדיקה ביקשה ממני לעשות צילום סטטוס מכיוון שבצילומי נשך ראתה כי העששת חדרה מתחת לשן שהגעתי לרופא שיניים אשר טיפל בי לאורך שנים והפעם היה במילואים לכן ניגשתי לרופאת שיניים נוספת לדעתו היה מספיק בצילום פנורמי ובו לא ראה משהו יוצא דופן מבחינת החניכיים מלבד הדברים שכבר היו בעבר נסיגה באזורים מסוימים ועוד לאחר הניקוי שעשיתי כשעה שלמה השיננית אמרה שלא היתה עששת מתחת לשיניים למרות שלא הסתכלה בצילומים אלא אמרה זאת על סמך הניקוי בלבד האם הגיוני ? האם תיתכן רגישות בחניכיים לאחר שיננית ? בעיקר שנכנס אוויר לפה , בשתייה קרה , בקור מה עליי לעשות לדעתך ? באיזה משחה עליי לצחצח בשלב הנוכחי האם אתה חושב שעליי להשלים סטטוס דיגיטלי בנוסף לצילום הפנורמי שעשיתי? תודה רבה על המענה

לאחר ניקוי אצל שיננית בהחלט יכולה להופיע רגישות לקור. אפשר להעזר במשחת שיניים סנסודיין פרו רליף או קולגייט רפיד רליף.כדי לאבחן חורים רצוי לבצע צילומי נשך

מנהל פורום רפואת שיניים