משחות שיניים מומלצות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/01/2024 | 23:39 | מאת: מיקה

שבת שלום דוקטור נוימן האם משחת השיניים מרידול צובעת את השיניים לטווח הארוך כאשר מצחצחים איתה ? האם משחת שיניים לייסר כלוהרסיד ניתנת לשימוש לטווח הארוך ? והאם השימוש בה פעמיים בשבוע בלבד יכול לצבוע את השיניים כפי שעושה שטיפת הפה קורסודיל ? ושאלה נוספת ברשותך האם שימוש במי מלח מומלץ יותר ממי פה לדעתך ? והאם ישנו יתרון לצחצח במשחת שיניים ללא פלואור? מה אתה ממליץ ? תודה על התשובה

אני ממליץ על פרדונטקס עם פלואור או על קולגייט טוטאל.ועל שטיפה עם מי פה שמכילים פלואור. כל היתר שהזכרת מיותרים בשימוש יום יומי

מנהל פורום רפואת שיניים