שן זמנית שמודבקת על שתל מתנדנדת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/01/2024 | 09:02 | מאת: אביגיל

שלום ד"ר לפני חצי שנה עשיתי שתל בשן קדמית,כרגע עם שן זמנית מודבקת. אתמול לקחו מידות והדביקו את השן שוב ובעוד שבוע הכתר הקבוע. כשאני נוגעת בה היא מתנדנדת.אם לא אוכלת באותו הצד ומצחצחת בעדינות , האם יכולה ליפול לבד? תודה רבה

11/01/2024 | 09:13 | מאת: אביגיל

רציתי להוסיף ד"ר, הרופא אמר שהשן מודבקת לא הכי חזק ולא לאכול בה,שכחתי מזה וכן אכלתי בה

צריך לבדוק מה מתנדנד: השתל? המבנה שעל השתל? הכתר הזמני? אם ימשיך להתנדנד את עלולה לבלוע את החלק שיכול להתנתק

מנהל פורום רפואת שיניים