יעוץ לבחירת צבע לגשר כתר בחלק תחתון

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/01/2024 | 08:51 | מאת: אריאלה

אם למעלה בצד שמאל עשו לי גשר כתרים קצת בהיר מהשיניים שלי ורואים הבדל, במקום c3 לקחו גוון יותר בהיר למרות שבמעבדה רצו לפרק ולצבוע מחדש וכבר השארתי איך שזה כי גם כך הגשר לקח 3 שנים על עבודה חוזרת שלא צלחה, רופא השיניים עכשיו פרטי שהלכתי אליו בחר לי צבע a3.5 לטעמו, הוא כבר מסר למעבדה והצבע כבר נעשה, לא הייתי שלמה עם זה ונתן לי טלפון להגיע לשם, לדעת הטכנאי באמת בצד ימין השיניים בגוון c3 אבל הצבע a3 5 בצד שמאל הוא יותר מתאים מ c3 אשר לדבריו בהיר מידי, אבל אם אני לא רוצהאת הגוון הזה הוא יכול לגרד ולעשות מה שנראה לי, בעקרון גוון השיניים שלי נוטה יותר לאפור, מה היית ממליץ לי לעשות להישאר עם מה שעשה או אם יעשה מחדש הוא יגיע לגוון של c3 ? האם יש הרבה הבדל בין שני הגוונים האלה? אשמח לתגובה, יום נפלא וחודש טוב

אפשר להוריד את הגשר אם הוא מודבק זמנית ולשנות את הצבע במעבדה

11/01/2024 | 09:40 | מאת: אריאלה זילברמן

היי ד"ר, תודה על התגןסה המהירה, אבל רציתי גם את דעתך אם יש הבדל גדול בין שני גוון בצבעים האלה c3 ואם אשאיר את a3 5 זה לא נורא או עדיף לשנות?

הסדרה של A היא צהבהבה, לעומת סדרת C שהיא אפרפרה. מבלי לראות את הפה אני לא יכול להגיד מה עדיף

מנהל פורום רפואת שיניים