גשר כתרים בסיס ממתכת ללא צבע

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/01/2024 | 06:14 | מאת: אריאלה זילברמן

הייתי אצל רופא שיניים כאשר הגשר הקבוע חזר מהמעבדה והוא כולו מתכת ללא צבע, הלביש לי אותו על המקום למדידה, שאלתי אותו מה זה למה זה בא ככה אמר שזה הבסיס לקבוע ועל זה יהיה הצבע, לקח לי עוד מידה למעלה משהו אדום כזה שאנשך, אצל רופא אחר ישר הביא לי את הגשר הקבוע כבר צבוע ללא שראיתי בכלל מתכת, אני רוצה להיות שקטה אם זה בסדר מבחינת הטיפול , אשמח לתגןבה

זה בהחלט בסדר. במקרים מסויימים נהוג למדוד קודם את השלד המתכתי, כי אם הוא לא יושב טוב אז אין טעם לצפות בחרסינה.

מנהל פורום רפואת שיניים