כאב מעומעם לאחר סתימה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

05/01/2024 | 18:49 | מאת: בר

הי לפני למעלה משבועים עשיתי סתימה בשן אחורית והרופא אמר שזה מאוד עמוק וזה 2 חורים צמודים ושהוא מקווה שזה לא טיפול שורש שאלתי איך נדע אז הוא ענה לי כשההרדמה תעבור נדע עכשיו שבועיים פלוס כמה ימים אני מרגישה מין כאב דקירות מעומעם כזה שבא והולך ממש לשבריר שניה השאלה אם הגיוני אחרי כל הזמן הזה או שזה הכל בראש שלי בגלל מה שהדוקטור אמר בדרכ לאחר כמה זמן מתחיל כאבים אם הסתימה לא עזרה ושורש השן נפגע ?

קשה לדעת מה מצב השן ללא צילום. סימנים מקדימים לטיפול שורש הם כאב שדומה לדופק, שמתגבר בשכיבה או כשהראש בין הבירכיים

מנהל פורום רפואת שיניים