ציפוי על השן, בעזרת סתימה לבנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/12/2023 | 14:57 | מאת: ייייול

היי, כפי ששאלתי לפני כשבועיים יש לי ציפוי של סתימה לבנה על שן קדמית כתוצאה מכתם על השן. אני רוצה להוריד את הציפוי מכיוון ששמעתי דברים לא טובים על החומרים שהוא מכיל. שאלתי היא אם אני אוריד את הציפוי החומרים התפזרו לי בתוך הפה לא? ואם לא אז איך בדיוק נעשה תהליך ההורדה. כאילו אני כיכול להסיר את הציפוי במלואו בלי שחלקיקים שלו יכנסו לי לגוף?

בזמן ההורדה של הציפוי האסיסטנטית שואבת את המים עם החומר ושום דבר לא יחדור לך לגוף

מנהל פורום רפואת שיניים