זריקת הרדמה וכאבים חזקים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/12/2023 | 08:18 | מאת: אורטל

שלום, ביצעתי סתימה לפני יומיים והרופאה הזריקה לי 3 זריקות כשהראשונה הייתה כואבת מאוד וכבר אחרי שההרדמה פגה נהיו לי כאבים נוראיים!! אי יכולת לפתוח או לסגור את הפה, ללעוס, כאבי ראש נוראיים, וכל הצד של הכאב עד האוזן כולל נגיעה באוזן כואבת לי נורא. אני חרדה שזה לא יעבור בלילה לא יכלתי לישון כי אי אפשר לשים את הראש על הכרית בלי לסבול מכאבים, אשמח להבין ממה זה נגרם ןהאם יעבור תודה!

סביר להניח שלא נגרם נזק וזה יחלוף. נסי לקחת בהקדם כדור combodex כל 6 שעות היום ומחר. אבל בהקדם

21/12/2023 | 08:47 | מאת: אורטל

תודה, חשוב לי רק להבין אם זה כתוצאה מהזריקה? ולמה זה כואב ברמות בלתי נסבלות? והאם יש צפי שזה ירגע ? אני מאוד לחוצה מהכאבים ומזה שאני לא מצליחה לאכול שום דבר לעיס

מנהל פורום רפואת שיניים