סתימה גבוהה מידי בשן?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/12/2023 | 12:16 | מאת: סתימה גבוהה בשן?

שלום ד"ר, עברתי הרגע סתימה חדשה בשן 16. וכאשר שאני סוגר את הפה, והשיניים מתנגשת זה בזו אני מרגיש רטט בשן ומרגיש שהשן העליונה מפעילה עומס על השן השנייה. השן גבוהה מידי או שזו תחושה זמנית?

כנראה שהסתימה גבוהה מידי. יש לאזן לפני שאו הסתימה תישבר או השן

20/12/2023 | 13:29 | מאת: סתימה גבוהה מידי בשן

עשו לי את הסתימה בחלק האחורי של השן, ואני מרגיש שהרופא עשתה לי מין "גבעה" בשן, שאלתי אותה לגבי זה והיא אמרה לי שזו הצורה האמיתות של המלתעות בשן ולא בהכרח אמור להיות שטוח כמו הצד הקידמי של השן. זה תקין?

השאלה היא לא הצורה אלא אם מפריע לך לסגור את השיניים

מנהל פורום רפואת שיניים