חורים בצוואר השן.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/12/2023 | 12:32 | מאת: גיל

בן 55 ריבוי חורים בצוואר השן מה יכול להיות הגורם לחורים דווקא שם תודה

זה בודאות מעיד על צריכה גדולה של מזון ושתיה מתוקים. יש גם השפעה להיגינה לא מספקת של חלל הפה ויתכן שיש גם נסיגת חניכיים שמקלה על היווצרות של עששת צווארית

19/12/2023 | 16:20 | מאת: גיל

תודה מעניין. מה הכוונה "היגיינה של חלל הפה" האם הכוונה האם אני מצחצח פעמיים ביום ומנקה עם חוט דנטלי? תודה

צחצוח פעמיים ביום עם מברשת רכה ומשחה שמכילה פלואור.רצוי גם חוט דנטלי ולפני השינה מי פה שמכילים פלואור

מנהל פורום רפואת שיניים