זמן הרדמה לפני טיפול

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/12/2023 | 11:39 | מאת: סמדר

בוקר טוב דוקטור ברצוני לשאול אותך בבקשה מה משך הזמן הנדרש להמתין לאחר סתימה שבו מותר לאכול ולשתות כמה זמן בדרך כלל לוקח לזמן ההרדמה להתפוגג והאם בתיקון סתימה שנשברה במבנה של כתר ישנו צורך לקחת אנטיביוטיקה מניעתית לפני הטיפול ולאחריו ובאיזה מינון יש לי התקן ממתכת בלב תודה רבה על המענה

בדרך כלל רצוי לחכות שעתיים בין סתימה לבין אכילה ושתיה. הרדמה יכולה להימשך גם 4-5 שעות לאחר הזריקה. אם יש חשש לדימום בשעת הטיפול יש לקחת אנטיביוטיקה מניעתית לפני הטיפול וגם לאחריו

19/12/2023 | 22:57 | מאת: סמדר

שלום רב דוקטור האם מותר לשתות מים בזמן הזה? האם לאחר 3 שעות ניתן לשתות משקה חם כגון קפה ? החום לא יזיק לסתימה ?

איחרי שעתיים אפשר לעשות הכל

מנהל פורום רפואת שיניים