תגובה לטיפול שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/12/2023 | 20:57 | מאת: איילת

שלום אני בת 47. לפני חודש וחצי היתי אצל רופא שיניים חדש ושיננית אצלו. השיננית עשתה לי ניקוי בין השיניים עם המכשיר הזה שעושה רעש חד כזה ומוציא אבן וגם עשתה לי ניקוי עם פלואוריד. אחכ נכנסתי לרופא שבדק ועשה לי עוד ניקוי עם פלואוריד. מאז עבר כבר חודש וחצי וכל הפה שלי יבש. זה לא חולף. לא משתפר. מעולם לא סבלתי מיובש פה ועכשיו חודש וחצי יש מעט מאוד רוק. זה מפריע לי קצת לאכול, מפריע קצת לדבר ובטח זה לא בריא. מה יכולה להיות הסיבה והאם יש מה לעשות כדי שזה יחזור למה שהיה קודם? תודה רבה

לא ידוע לי על קשר בין ניקוי אבן שן ומריחת פלואוריד לבין מיעוט של הפרשת כוק ויובש פה בכל מקרה רצוי להתיעץ עם מומחה לרפואת הפה

17/12/2023 | 21:57 | מאת: איילת

תודה רבה יכול להיות שהמכשיר הזה של השיננית שמנקה בין השיניים אם הוא מכוון לא טוב לכיוון הלשון , יכול לפגוע ברקמת הלשון? ( היא קצת מרגישה מסורבלת ) תודה

לא נראה לי שיש קשר

מנהל פורום רפואת שיניים