כאב בשן עם כתר ישן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/12/2023 | 15:56 | מאת: נדב

שלום גיל 55. יש לי בצד שמאל למעלה שן טוחנת עם כתר ישן רגיל בן בערך 20 שנה. לפני כשנה העברתי שם חוט והוא קצת נתקע ומשכתי חזק. מאז תמיד כשאני מעביר שם חוט יש טעם תעשייתי כזה אולי של הכתר שאלתי את הרופא אמר שאין מה לעשות לגבי זה ובשלב מסוים נעשה כתר מחדש. בימים האחרונים התחיל לכאוב לי באיזור השן גלים של כאב. האם יכול להיות חור וכאב בשן שכבר יש בה כתר? הרי אין כבר עצבים... מה עושים? תודה

ראשית חשוב לדעת אם בשן עם הכתר עשו בעבר טיפול שורש או שלא.יש לבצע צילום נשך וצילום פריאפיקלי כדי לברר את זה וכדי לברר אם הכאב לא נובע מהשן שליד

16/12/2023 | 17:17 | מאת: נדב

תודה רבה כן עשו בשן עם הכתר טיפול שורש. אני זוכר אותו זה היה הטיפול שורש הראשון בוצע לי. זה משנה משהו לגבי מה לעשות כרגע?

לא משנה . יש לבצע צילומים ולהיבדק

מנהל פורום רפואת שיניים